Naturbase

Naturbase

Om Naturbasen

Denne side indeholder informationer om projektet naturbase i "folkeskoven" som findes i området mellem Tappernøje og Brøderup.
Der er indgang til skoven primært fra Svingkærvej; men der findes veje ind til skoven flere steder i området.
Hovedvejen ind er fra Svingkærvej med koordinater N 55 10,358' og Ø 11 58,590'
Naturbasen er placeret med følgende kooerdinater N 55 10,320' og Ø 11 58,644'

Disse koordinater er GPS koordinater og kan bruges til at finde vejen ind, da der ikke er en officiel adresse for naturbasen

Folkeskoven har nu en forening. Folkeskovens FrivilligLaug.
Formålet med foreningen er at samle økonomiske midler til legepladsgodkendelser og vedligehold af aktiviteter i skoven. Folkeskovens FrivilligLaug vil afholde mindst 1 årligt arrangement i skoven for alle interesserede. Til dette arrangement søges der idéer, initiativer og frivillige kræfter til indsamling af økonomiske midler til skovens fremtidige aktiviteter og drift. Pengedonationer modtages gerne. Beløb kan indsættes på konto: 6140- 414889-4 Møns Bank. Folkeskovens mailadresse er: folkeskoven@outlook.dk

Tur i skoven den første forårsadag 2013

Nyheder om projektetPosted by Ole Bent Nielsen Fri, March 01, 2013 16:58:25

Jeg har i dag på den første forårsdag i 2013, i stålende solskin været ude og nyde vores dejlige skov med naturbasen, hvor der er sket flere ting de seneste måneder, og hvor svævebanen også er klar. Jeg kan kun opfordre jer til at tage i skoven og se hvor dejligt der er her i foråret.
Der er også nu som i kan se kommet skilte, så alle kan finde naturbasen, der er kommet grillrist i bålhuset, så I kan grille et par pølser, eller hvad der er lyst til.
Grillristen er en donation fra Møns Bank, Præstø afd.

Der er plads til at lege på legeredskaberne som er sat i området, og endelig er det blevet muligt at få en tur på svævebanen i skoven.

Pas godt på området og ryd op efter jer til gavn for alle som kommer i skoven.

  • Comments(0)//naturbase.4733.dk/#post26