Naturbase

Naturbase

Om Naturbasen

Denne side indeholder informationer om projektet naturbase i "folkeskoven" som findes i området mellem Tappernøje og Brøderup.
Der er indgang til skoven primært fra Svingkærvej; men der findes veje ind til skoven flere steder i området.
Hovedvejen ind er fra Svingkærvej med koordinater N 55 10,358' og Ø 11 58,590'
Naturbasen er placeret med følgende kooerdinater N 55 10,320' og Ø 11 58,644'

Disse koordinater er GPS koordinater og kan bruges til at finde vejen ind, da der ikke er en officiel adresse for naturbasen

Folkeskoven har nu en forening. Folkeskovens FrivilligLaug.
Formålet med foreningen er at samle økonomiske midler til legepladsgodkendelser og vedligehold af aktiviteter i skoven. Folkeskovens FrivilligLaug vil afholde mindst 1 årligt arrangement i skoven for alle interesserede. Til dette arrangement søges der idéer, initiativer og frivillige kræfter til indsamling af økonomiske midler til skovens fremtidige aktiviteter og drift. Pengedonationer modtages gerne. Beløb kan indsættes på konto: 6140- 414889-4 Møns Bank. Folkeskovens mailadresse er: folkeskoven@outlook.dk

Status 4. feb. 2012

Nyheder om projektetPosted by Ole Bent Nielsen Sat, February 04, 2012 12:20:04

Jeg har i dag været i skoven for at se hvordan bygningen af bålhuset forløber.
Da det jo nu er blevet vinter er der blevet mere fremkommeligt i skoven; men der er meget ujævnt, så det er pt. ikke noget for gangbesværede at komme ved byggepladsen i skoven.
Jeg vil opfordre jer til selv at gå i skoven og se på byggeriet, da der jo altid er andet at opleve i skoven, når I nu har fået vintertøjet på.

  • Comments(0)//naturbase.4733.dk/#post20